Kurum Kodu : 720982
WEB Adresi : http://olukbasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Olukbaşı Köyü / Bozdoğan / AYDIN

VİZYON
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON
“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”

BAŞARILAR
** 2012 Yılı Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavında 6/A sınıfı öğrencilerinden Bünyamin ERDEM burs almaya hak kazanmıştır. ** 2012 SBS Sınavına 14 öğrencimiz girmiştir. Bunlardan 10 öğrencimiz çeşitli okullara yerleştirilmiştir. Mehmet Samet DEYERLİ Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi, Betül DAĞLI Muğla/Kavaklıdere Anadolu Öğretmen Lisesi, Meliha DUYGU Aydın/Nazilli Anadolu Lisesi, Makbule DUYGU Aydın/Nazilli Anadolu Lisesi, Aylin ESKİCİ Aydın/Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Sevim Nur IRMAK Aydın/Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Saadet MUMEN Aydın/Söke Anadolu Sağlık Meslek Lisesi –Hemşirelik, Serap BEKİRCİ Aydın/Bozdoğan İsmet Sezgin A.Teknik Lisesi METEM, İlker KARCI Aydın/Bozdoğan İsmet Sezgin A.Teknik Lisesi METEM, Cansel AĞIRBAŞ Aydın/Bozdoğan İsmet Sezgin A.Teknik Lisesi METEM

Öğretmen Sayısı : 5
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 77
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:40 - 14:20
Derslik Sayısı : 5 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : Lojmanda kalan öğretmen bulunmamaktadır.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bozdoğan ilçesine 19 km, Aydın iline 90 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Belirli saatlerde Nazilli´ye araç gitmektedir. Köyümüzden İzmir´e hergün direk otobüs bulunmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Köy

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR