Olukbaşı İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: “Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0256 421 5246

WEB - https://olukbasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - OLUKBAŞI MAH. 1217 SK. OLUKBAŞI ILKOKULU BLOK NO: 32/1 BOZDOĞAN / AYDIN

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - OLUKBAŞI MAH. 1217 SK. OLUKBAŞI ILKOKULU BLOK NO: 32/1 BOZDOĞAN / AYDIN

Ulaşım Belirli saatlerde Nazilli´ye araç gitmektedir. Köyümüzden İzmir´e hergün direkt otobüs bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bozdoğan ilçesine 19 km, Aydın iline 90 km uzaklıktadır.